Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Nyheder

Kompas smykker - ideelt og klassisk smykke symbol
Slip tid: 2020-10-18 12:00:47  Hits: 21

Kompas er et populært symbol i smykker med så mange stilarter og versioner.Symbolet er ideelt for rejsende, eventyrere og frie ånder.Det er også et fremragende symbol at give til en elsket.

2-1.png

Der blev skabt tidlige kompasser i Kina, hvomår- og eksport351; de blev brugt som navigationsudstyr.Kompasser var vigtige for sejladsen og blev brugt af søfolk og rejsende.Med tiden blev der skabt andre former for kompasser i Middelalderen og Mellemøsten og dets anvendelse spredt.Evnen til for evigt at pege mod nord er kendt for verden.   Selv i dag er kompasset stadig et nyttigt redskab og bruges konstant af dem, der har brug for at finde retning.

Da kompasset er et så alsidigt symbol, er det blevet et vellidt symbol for smykkeelskere.Der er mange stilarter af kompas smykker, der er fremstillet af 316L/304 rustfrit stål, herunder kompas-vedhæng, kompas-armbånd, kompas-ringe, kompas-nøgleringe, kompas-manchetknapper osv.

2-2.png

Kompassesmykker er perfekte til næsten alle lejligheder at bære.Det kan være en stor gave til åbningsceremonien, personaleydelser, housewarming, bryllup, fødselsdag, overrækkelsesceremoni, jubilæumsfest, festival osv.

2-3.png

Livet er en række drejninger og drejninger med spændende opdagelser omkring hvert sving.

Se vores arbejde   Kompasset smykker   valg for det allerbedste i unik eller special.Vælg et kompas smykke, der passer til din stil.   Det vil minde dig om at tage alle muligheder for at prøve noget andet eller gå nogen gang og gøre noget andet.351; nyt og nå dine drømme mål.God rejse!

2-4.png




Tidligere: Elsker puslespil halskæde

Næste: Gear halskæde-en sjov smykker